fredag 17 september 2010

Trötta armar

Jag är helt slut i armarna. För ikväll efter jobbet har vi varit och klättrat. Tanken var egentligen att vi skulle upp i bergen och klättra ute. Så igår var jag och en tjej till runt halva Grenoble och letade efter uthyrning av klätterskor. Men det fanns ingen, så vi hade ställt in oss på bara en utflykt till bergen, vilket inte kändes helt dumt heller.

Men imorse regnade det rätt mycket, så klättring i bergen skulle inte funka, även att det klarnade upp lite, eftersom det blir halkigt. Så istället tog vi oss till en inomhusklätterhall. Jag har aldrig varit i en stor sådan, men det var verkligen imponerande, fanns hur mycket som helst olika väggar och svårighetsgrader att välja på! Men vi höll oss till de lättare som tur var, för jag kom inte ens upp på alla dem.

Den stora fördelen med att vara inne var att det fanns grejer att hyra där, så vi kunde klättra ändå, till slut. Jag har aldrig klättrat med riktiga skor innan, har bara klättrat ett par gånger över huvud taget. Och det var säkert bra. Men det gjorde ont! Seriös klättring är helt klart inte min sport. Jag föredrar sporter med bekväma skor. Eller utan skor, som vattenpolon, som ska sätta igång på söndag. Nu är jag ordentligt anmäld, och ska ta med mig alla nödvändiga dokument (oklart vilka) på torsdag.

Så imorogn kommer jag nog ha ont. I armarna och kanske fler ställen från klättringen. I tårna från de dumma skorna. Och i magen från pilates som jag körde på lunchen. Men det var det nog värt ändå!

2 kommentarer:

  1. Hur går det med armarna? undrar din mor

    SvaraRadera
  2. Det blev aldrig så illa som jag trodde, så nu är det helt OK. Hur är det med dig?

    SvaraRadera