måndag 6 september 2010

Lång dag

Då var första jobbdagen avklarad. Började trevligt med återseende av en massa kända ansikten, och en del nya. Sedan spenderade jag en stor del av dagen med at titta på när systemadminstratören försökte fixa min mail. Felstavat namn i en viktig fil, plus att han försökte rädda det som fanns kvar av mitt konto sen sist ledde till problem. Men det löste sig till sist. Han även med ett möte, samt att kompilera de viktigaste systemen.

Sedan var det dags för avskedsöl för en av de andra praktikanterna. Alla hävdade med bestämdhet att han var svensk, men det visade sig att han inte kunde svenska, men han pluggade iaf på Chalmers. Det blev iaf trevligt till slut, kul att träffa nya männsikor, även om det var lite konstigt att säga hejdå till någon jag knappt träffat.

Och nu är det läggdags. Och imorgon bitta kommer det bli besvär. Som sig bör, så är det nämligen strejk i Frankrike, och bussarna ska inte gå normalt.

2 kommentarer:

  1. Wohoo, strejk! Heja fransoserna.

    SvaraRadera
  2. Fast det gick bra. Däremot var det tydligen runt 50000 som protesterade inne i stan. De är visst väldigt upprörda för att pensionsåldern ska höjas från 60 till 62!

    SvaraRadera