söndag 3 oktober 2010

trött

Kom nyss tillbaks till Grenoble efter nattflyg från Atlanta via Paris. Och jag är riktigt trött. USAflyg som landar 7.30 (vilket var för tidigt, vi skulle varit framme efter åtta, varför är flyg bara tidiga när det inte passar mig?), vilket är 1.30 USAtid är inte helt optimalt, efterspom det blir väldigt lite nattsömn. Jag som brukar vara bra på att sova på flyg sov även sämre än vanligt :( Det var både rätt stökigt och rätt ljust hela natten. Jag blev nästan glad när det kom turbulens så att alla var tvungna att sitta bältade, och inte kunde röra sig.

Sen var jag helt död på flyget till Lyon, som tyvärr inte var tidigt, utan sent, så jag precis missade min flygbuss till Grenoble, och fick vänta nästan en timma. Det var någon som inte kom till planet, så de var tvungna att lasta ut personens väska, vilket tog en evig tid.

Men till slut kom jag i alla fall hem. Det känns faktiskt som hem fast jag inte bott här så länge. Men även Linköping är ju hem, och Skövde i viss mån, trots att jag inte bott där på evigheter. Men nu säger i alla fall min jetlagteori att jag inte får sova mer förrän ikväll. Jag kämpade med att vara vaken nästan hela flygbussen också. Dessutom ska jag försöka få så mycket dagsljus som möjligt. Och äta enligt fransk tid. Så jag satt utanför flygplatsen i solen och väntade, vilket inte var så tokigt, eftersom det är kanske 24 grader och sol här. Jag trodde att dagarna i USA skulle bli mina sista sommardagar, men jag verkar få iaf en till här! Så resten av dagen ska jag alltså spendera på att hålla mig vaken bäst jag kan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar